Wat cliënten zeggen

Slide
Slide

De laatste jaren was ik vaak op zoek naar hulp. Hulp voor o.a. mijn psychische klachten, trauma verwerking en bij mijn dagelijkse verantwoordelijkheden als echtgenote en moeder. Ik heb veel artsen, psychologen en instanties gesproken maar vond nergens mijn rust.

Stichting al Istiqaamah voelde als thuiskomen voor mij, ik wíst dat ik hier goed zat, ik wist dat ik hier de juiste antwoorden zou vinden voor mij als moslima om mijn problemen het hoofd te kunnen bieden. De adviezen vanuit de Qur’aan en Soenna voelen goed aan, je voelt dat je op de juiste weg zit als je ermee bezig bent.

Ik ben de zusters die deze hulp bieden oneindig dankbaar en wens ze de grootste beloning van Allaah subhaanahu wa-ta3aalaa. Ik ben Allaah dankbaar dat hij mij op hun pad heeft gebracht en gun iedere moslima de adviezen en begeleiding van al Istiqaamah. Het geeft de rust die wij allemaal zo dringend nodig hebben in onze huizen en gezinnen.
Cliënte N.E.

Met de Wil van Allaah ben ik in aanmerking gekomen met stichting al-Istiqamaah in een periode van mijn leven waarin ik vastliep. Ik had al hulp gezocht bij psychologen en therapeuten maar het hielp mij niet verder en werd er alleen maar depressiever van. Eenmaal in gesprek met mijn zusters werd mij veel duidelijk over mijn issues en het gaf mij meteen rust en inzicht over mijn problematiek. Alhamdolilaah dat deze mogelijkheid er is voor ons moslima’s, het is zeer nuttig vooral omdat je adviezen en handvatten krijgt gebaseerd op koran en sunnah!
Cliënte M.D.
Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty